Concurrido TerracotaC.I.B, Balt MVA, FIN MVA, SE MVA, EE MVA, LV MVA, LT MVA, DK MVA, Nord MVA, Vilnus Winner 06
PMWW -12, DKVV -12, TLNVW -14

Concurrido Terracota "Pepsi"

s.24.8.2002 | er40500/02 | Lonkat A-A | Kyynärät 0-0 | Silmät OK | Kilpirauhanen OK

Pepsi on meidän perheen lellikki, vauva, söpöläinen, nopea oppimaan, erittäin kiltti ja avoin, siis kaikkea sitä mitä voi vain unelmoida koirasta. Pepsin tullessa meille meillä asui Cava Sally ja Perro Coco. Sopeutuminen Pepsillä uuteen kotiin oli aivan upea ja ennen kaikkea näki että koira on todella tottunut käsittelyyn ja muihin eläimiin ja ihmisiin. Pepsi on hyvin arvonsa tunteva koira ja myös osoittaa sen muille koirille ylväällä olemuksellaan.

Pepsillä mietittiin kauan pentujen teettämistä ja sen oikean uroksen löytämistä. Urosta etsittiinkin sitten jokunen tovi, kunnes Sanna Kobylin, Pepsin kasvattaja kysyi näyttelyapua ja kuinka ollakaan kun otin autosta Milo herran niin se oli siinä! Rakkautta ensisilmäkysellä. Pentuja 31.12.2006 Pepsi sai 7, kolme urosta ja neljä narttua. Pepsi on aivan upea äiti ja ennen kaikkea on jättänyt niitä toivottuja ominaisuuksia pentuihinsa.

Harrastukset ovat Pepsille todella tärkeitä, ja varsinkin Agility. Harrastamme agilityä Päijät-Hämeen agilityurheilijoissa. Missä Pepsi onkin päässyt toteuttamaan itseään ja vuonna 2007 siirtyi kilpailemaan medi 3 luokkaan. Pepsi myös kiertää aktiivisesti näyttelyitä joissa iästä huolimatta on pärjännyt hyvin. Tämä mummo ei matkasta pois jää jos näyttely kassia aletaan pakkaamaan :)

» Pepsi KoiraNetissä

Concurrido Terracota Concurrido Terracota

Webdesign: Internesia